Здравей! Желаеш ли да влезеш или да се регистрираш?
Български English
Facebook
WiFo - да поговорим за вино и храна
Официален сайт: taste.divino.bg
Дата на провеждане: 17.11.2012г. 13:00ч.
Адрес на събитието: Централен военен клуб, София
Divino Taste

 

WiFo е първият форум за вино (wine) и храна (food) в България. Идеята е да се създаде общност от хора, които не просто се интересуват какво ядат и пият, но искат да споделят своя ентусиазъм и страст с хора, които мислят като тях.

Чрез WiFo ще се създадат условия за диалог на тази общност, за която виното и храната са от първостепенно значение.

Целта е WiFo да се превърне в неотменна част от живота на тази общност от хора, които не просто консумират, а знаят какво е храната и виното за доброто състояние на тялото и духа.

Чрез събитието организаторите искат да вдъхновят участниците да следват своята страст, свързана с виното и храната, чрез историите, които лекторите ще споделят в рамките на събитието и чрез контактите, които ще се създадат сред участниците.

Ще бъде използвана формата на вдъхновяващи презентации в рамките на 15 минути, след които ще има 10 минути за въпроси и отговори.
Логично първото издание на събитието ще се състои в рамките на второто издание на форума за българско вино DiVino.Taste 2012 (www.taste.divino.bg).

Всички презентации ще се провеждат в зала "Тържествена" на Централен Военен клуб в първия ден на изложението, 17 ноември.
Презентациите ще започнат в 13.00 ч. и ще завършат в 19.00 ч. За лекциите на чуждестранните лектори не е предвиден превод, те ще бъдат на английски език.

Организатори:
DiVino.Taste & ROI Communication

WiFо е с входен билет, чиято цена е 30 лв. (при ранно записване)
Цената включва и входен билет за виненото изложение DiVino.Taste 2012.
DiVino.Taste е изложение на българските винопроизводители и дегустация на качествените български вина.

Повече на: www.taste.divino.bg

Покани приятели!
Коментари

Карта с адреса на провеждане

Събитието в социалните мрежи