Здравей! Желаеш ли да влезеш или да се регистрираш?
Български English
Facebook
Green HR forum 2012
Официален сайт: events.cleantech.bg
Дата на провеждане: 24.10.2012г. 09:00ч.
Адрес на събитието: Sofia Airport

Green HR Forum


Green HR Forum 2012г.


HR мениджърите са пазителите на устойчивата култура в компаниите.

 

Кога и къде?

24 ОКТОМВРИ 2012                        

SOFIA AIRPORT CENTER

 

Green HR Forum е събитие, което има за цел да представи съвременните тенденции в управлението и развитието на устойчив бизнес в България в областта на Green HR и налагането на устойчиви „зелени” практики в компаниите.

Форумът ще запознае мениджърите на компаниите с иновативни и нестандартни начини за създаване и изпълнение на „зелени’ политики и устойчива комуникация в корпоративната среда.

 

Събитието ще представи един цялостен цикъл за създаването, развитието и реализацията на еко-съобразни вътрешни процеси в организацията, които да бъдат предпоставка не само за подобряване на работната среда, но и да създават природосъобразна култура у служителите за в бъдеще.

Организатор на събиеито е Cleantech Bulgaria, организационни партньри са Go Green communications, Inerlook, а домакин на форума ще е новата бизнес сграда на Sofia Airport Center.

Международни и български специалисти в сферата на Green HR, Coаching and change management, иновативни и устойчиви бизнес стратегии и комуникации, ще бъдат част от интересната и интерактивна програма на събитието.

Повече информация за форума, както и условията за участие, можете да разгледате на сайта на събитието - wwww.events.cleantech.bg

 

Възползвайте се от намалените такси за ранната регистрация до 25 септември и направете устойчивата връзка между вашата работна среда и нашата околна среда!

Покани приятели!
Коментари

Карта с адреса на провеждане