Здравей! Желаеш ли да влезеш или да се регистрираш?
Български English
Facebook
Обучителна програма “Мениджмънт инкубатор”
Официален сайт: www.ibsedu.com/bg/sections/stipendii/226/
Дата на провеждане: 01.10.2012г. 08:00ч.
Адрес на събитието: ул. "Чипровци" 7

Обучителната програма “Мениджмънт инкубатор” започва на 15 октомври и продължава една година (два семестъра). Тя е специално разработена за специфичните потребности на мениджъри, които желаят да развиват и усъвършенстват своите бизнес, лидерски и управленски умения.

Мениджмънт инкубаторът цели да покрие целия спектър от ключови управленски умения – от ефективна комуникация до управление на работното представяне и управление на резултати.

Основен акцент в програмата е развиване на проактивно и иновативно мениджърско мислене и действие в различни ситуации в работната среда. Програмата включва набор от инструменти за самооценка на изградените знания и умения.

Очаквани резултати и компетенции на фокус

Основен резултат за завършилите програмата е усвояването, упражняването и  усъвършенстването на мениджърски умения в четирите основни насоки, които обуславят  високото бизнес представяне на мениджъра:

  •          Управление на личната ефективност
  •          Управление на хора
  •          Управление на ресурси
  •          Управление на резултати 

Начин на провеждане

Уъркшопите съчетават модерни инструменти за обучение на практици. Методиката е комбинация от:

  •          Присъствени сесии със силен дискусионен елемент, фасилитирани от треньори със солиден мениджмънт опит
  •          Дискусионни панели с успешни мениджъри и предприемачи от практиката
  •          Комбинация от упражнения в малки групи, самоподготовка и работа по практически казуси по време на уъркшопа

Мениджмънт инкубатор залага на засилен консултантски елемент в цялостния подход на програмата, който позволява участниците да получат идеи за решения на конкретни въпроси от ежедневната им работа.

Учебните занятия се провеждат в София, Международно Висше Бизнес Училище, ул. Чипровци 7. Успешно завършилите и положили изпит участници получават сертификат за завършен курс от Бизнес Институт и Международно Висше Бизнес Училище.

Цени и записване

Обучителната програма “Мениджмънт инкубатор” започва на 15 октомври и продължава една година (два семестъра). Всеки семестър се състои от четири модула от по 32 учебни часа. Целим максимално удобство на работещите участници, затова сесиите ще се провеждат вечер и/или през уикенда. Приемът в програмата продължава до 1 октомври, като цената за един семестър е 1400 лв.

За 2012-2013 г. сайтът за бизнес новини Expert.bg осигурява 20 стипендии, които покриват от 40% и 20 стипендии, които покриват 20 % от таксата за обучение. Прочетете повече относно стипендиите и кандидатстването. > http://www.ibsedu.com/bg/sections/stipendii/226/

Бизнес институт и Международното висше бизнес училище предоставят възможност за разсрочено плащане на таксата за обучение, като тя се покрива на четири вноски в рамките на годината.

 

Покани приятели!
Материали за събитието
Коментари

Карта с адреса на провеждане