Здравей! Желаеш ли да влезеш или да се регистрираш?
Български English
Facebook
Обучителна програма “Търговска академия”
Официален сайт: www.ibsedu.com/bg/sections/stipendii/230/
Дата на провеждане: 01.10.2012г. 00:00ч.
Адрес на събитието: ул. "Чипровци" 7

Обучителната програма “Търговска академия” започва на 15 октомври и продължава една година (два семестъра). Търговската академия изгражда подход за трансформация на взаимоотношенията с компаниите-клиенти в дълготрайни и ползотворни бизнес партньорства, както и за генериране на нови възможности за продажби при актуалните предизвикателства на икономическата среда. Разработена е специално за специфичните потребности на търговски експерти и мениджъри, които практикуват ежедневно продажби и желаят да усъвършенстват своите умения.

Очаквани резултати и компетенции на фокус

Съдържанието на програмата развива и усъвършенства цялостен набор от ключови надграждащи знания и умения:

  •          Подход за трансформиране на класическите взаимоотношения “клиент-доставчик” в дългосрочно бизнес партньорство
  •          Разбиране на ключови елементи от бизнес модела на компанията-клиент и въз основа на това – идентифициране на ключови бизнес приоритети от дневния ред на висшия й мениджмънт
  •          Изграждане, представяне и обосновка на търговски предложения пред клиента като бизнес казуси
  • Усъвършенстване на умения за проактивно и предприемчиво мислене и подход в продажбите

Начин на провеждане

Уъркшопите съчетават модерни инструменти за обучение на практици. Методиката е комбинация от:

  •          Присъствени сесии със силен дискусионен елемент, фасилитирани от треньори със солиден мениджмънт опит
  •          Дискусионни панели с успешни мениджъри и предприемачи от практиката
  •          Комбинация от упражнения в малки групи, самоподготовка и работа по практически казуси по време на уъркшопа

Търговската академия залага на засилен консултантски елемент в цялостния подход на програмата, който позволява участниците да получат идеи за решения на конкретни въпроси от ежедневната им работа. 

Учебните занятия се провеждат в София, Международно Висше Бизнес Училище, ул. Чипровци 7. Успешно завършилите и положили изпит участници получават сертификат за завършен курс от Бизнес Институт и Международно Висше Бизнес Училище.

Цени и записване

Обучителната програма “Търговска академия” започва на 15 октомври и продължава една година (два семестъра). Всеки семестър се състои от четири модула от по 32 учебни часа. Целим максимално удобство на работещите участници, затова сесиите ще се провеждат вечер и/или през уикенда. Приемът в програмата продължава до 1 октомври, като цената за един семестър е 1400 лв.

За 2012-2013 г. сайтът за бизнес новини - Expert.bg осигурява 10 стипендии, които покриват от 40% и 10 стипендии, които покриват 20 % от таксата за обучение. Прочетете повече относно стипендиите и кандидатстването.

Бизнес институт и Международното висше бизнес училище предоставят възможност за разсрочено плащане на таксата за обучение, като тя се покрива на четири вноски в рамките на годината.

Покани приятели!
Материали за събитието
Коментари

Карта с адреса на провеждане