Здравей! Желаеш ли да влезеш или да се регистрираш?
Български English
Facebook
Идеи много. Как да ги оценя?
Официален сайт: mef.vuzf.bg
Дата на провеждане: 20.06.2012г. 18:30ч.
Адрес на събитието: betahaus, ул. Крум Попов 56-58

Висшето училище по застраховане и финанси и Институтът за предприемачи на Сиско Ви канят на Интерактивна демо-работилница "Идеи много. Как да ги оценя? Оценка на потенциала на бизнес идеята". 

Форматът

Каним ви да бъдете не пасивни слушатели, а активни участници в това интерактивно събитие! Ще имате възможност да работите в малки групи по реален казус с конкретен инструмент за оценка на бизнес идеи – “Светофар на бизнес идеята”. Методологията на провеждане и самият бизнес инструмент са част от Магистърската програма по предприемачество и финанси.

Темата

Всяка идея вдъхновява своя автор! Когато става дума за бизнес идеи, е важно идеите да бъдат обективно оценени преди да погълнат ресурси за реализация. “Светофар на бизнес идеята” е инструмент за систематична оценка на потенциала на идеи за нови начинания. Подходящ е както за start-up компании, така и за нови проекти във вече установени организации.

Фасилитаторите

Водещи фасилитатори са Светлан Станоев и Цветелина Тенева, Мениджъри на Института за предприемачи на Сиско. Помощник-фасилитатори в работилницата ще бъдат настоящи студенти в Магистърската програма по предприемачество и финанси и представители на клубa по предприемачество Start It Smart.

Заповядайте на 20 юни 2012 г., сряда, от 18:00 ч. в betahaus, на адрес ул. Крум Попов 56-58. Поради интерактивния характер на събитието, местата са ограничени. Запазете своето място, като последвате този линк http://www.eventbrite.com/event/3737707584

Събитието се провежда в партньорство с клуб по предприемачество Start It Smart.           

Покани приятели!
Материали за събитието
Коментари

Карта с адреса на провеждане

Събитието в социалните мрежи