Здравей! Желаеш ли да влезеш или да се регистрираш?
Български English
Facebook
НЛП семинар "Промени по линията на времето"
Официален сайт: nlpclub.devbg.org/
Дата на провеждане: 07.06.2012г. 18:00ч.
Адрес на събитието: София, бул. Ал. Малинов 31

НЛП Клуб България съвместно в радио ChangeWire кани всички фенове на НЛП и личностното развитие на семинар с известния НЛП учител Любомир Розенщайн на 7 юни в София, в Софтуерната академия, зала ентерпрайс.

Семинарът “Промени по линията на времето – програмиране на четвъртото измерение” е НЛП-базирано обучение за вътрешна позитивна промяна. В него се използва вярването, че миналото и бъдещето не съществуват, освен като информация в нашето мислене, а като променяме структурата на тази информация и моделите си за работа с нея, променяме миналото, бъдещето и живота си като цяло.

За водещия семинара Любомир Розенщайн

Любомир Розенщайн доведе Невролингвистичното програмиране в България преди близо две десетилетия. Той организира и води първите НЛП-семинари, създава първия НЛП институт и пише първото в страната изследване върху Невролингвистичното програмиране. Учи директно от бащата на НЛП Ричард Бандлер. Автор е на пътеводителя в Невролингвистичното програмиране „Розовите очила на душата“. Основател на Радиото за личностно развитие ChangeWire.

Покани приятели!
Материали за събитието
Коментари

Карта с адреса на провеждане

Събитието в социалните мрежи