Здравей! Желаеш ли да влезеш или да се регистрираш?
Български English
Facebook
Академия по B2B продажби
Официален сайт: entrepreneurinstitute.eu
Дата на провеждане: 24.04.2012г. 00:00ч.
Адрес на събитието: ул. Фредерик Кюри №23А

 

На 24 април започва едномесечната Академия по B2B (business-to-business) продажби на Бизнес институт.

Академията по B2B продажби изгражда подход за трансформация на взаимоотношенията с компаниите-клиенти в дълготрайни и ползотворни бизнес партньорства, както и за генериране на нови възможности за продажби при актуалните предизвикателства на икономическата среда. Разработена е специално за нуждите на търговски експерти и мениджъри, които практикуват ежедневно продажби и желаят да усъвършенстват своите умения.

Очаквани резултати и компетенции на фокус

Съдържанието на програмата развива и усъвършенства цялостен набор от ключови  надграждащи знания и умения:

  • Подход за трансформиране на класическите взаимоотношения “клиент-доставчик” в дългосрочно бизнес партньорство
  • Разбиране на ключови елементи от бизнес модела на компанията-клиент и въз основа на това – идентифициране на ключови бизнес приоритети от дневния ред на висшия й мениджмънт
  • Изграждане, представяне и обосновка на търговски предложения пред клиента като бизнес казуси
  • Усъвършенстване на умения за проактивно и предприемчиво мислене и подход в продажбите

За кого е тази програма

Академията по консултативни продажби е подходяща за два типа професионалисти:

  • Мениджъри, собственици на бизнеси, за които продажбите са важен, макар далеч не единствен, фокус в тяхната работа. Техните познания и умения в тази област се основават най-вече на опит от практиката. За тях основната стойност от програмата е систематизация и надграждане на знания и умения в областта на продажбите с акцент върху изграждане на дълготрайни бизнес партньорства с компаниите - клиенти.
  • Професионални експерти в областта на продажбите, които са обучени и имат практически опит в тази област, и желаят да надградят своята експертиза. Стойността за тях от настоящата програма е в посока изграждане на бизнес консултантски умения и умения за развиване на дългосрочни бизнес партньорства.

Начин на провеждане

Програмата “Академия по B2B продажби” започва на 24 април 2012 г. и е с продължителност от 4 седмици. Занятията са под формата на практични уъркшопи и се провеждат 2 пъти седмично по 3 часа, вторник и четвъртък от 17:00 до 20:15 ч. 

 

Ако желаете да участвате в програмата, можете да получите повече информация и да заявите интерес на адрес enrollment@thebusinessinstitute.eu преди 22 април.

 

Покани приятели!
Материали за събитието
Коментари

Карта с адреса на провеждане