Здравей! Желаеш ли да влезеш или да се регистрираш?
Български English
Facebook
Целодневен семинар на Ранди Гейдж
Официален сайт: www.randyinsofia.com
Дата на провеждане: 28.04.2012г. 08:45ч.
Адрес на събитието: София,пл. България №1, НДК

За първи път в България ще се проведе целодневен семинар на тема
“Изкуството на мултиплицирането”Лектор на събитието е Ранди Гейдж, световен лидер в областта на мрежовия маркетинг. От младеж, излежавал присъда в затвора, днес той е самоизграден мултимилионер, вдъхновил милиони хора по целия свят. Ранди Гейдж е в списъка „Топ 25” на списание „Speaker” на най-успешните оратори в света. Мисията му е да създаде най-много милионери в индустрията на мултилевъл маркетинга (МЛМ). Продал е над 25 милиона копия от своите книги и образователни материали, които са преведени на 25 езика. В настоящата си компания Ранди Гейдж е сътрудникът с най-високи доходи – за 6 години е получил месечни парични бонуси на обща стойност над 6,5 милиона щатски долара.

Семинарът е предназначен за всички хора, които работят в областта на директните продажби и мрежовия маркетинг. Подходящ е и за компании и специалисти, развиващи се в сферата на маркетинга и консултациите.

Със стил, наподобяващ Дийпак Чопра и Денис Милър, Ранди Гейдж провокира своите слушатели да захвърлят нагласите, които им пречат и да грабнат възможностите, които се разкриват пред тях; да разчупят бариерите, които ги ограничават и да постигнат истински успех и благоденствие в областта на мрежовия маркетинг.

В семинара са включени следните теми:

  • Как да превърнем мултиплицирането в предвидим процес;
  • Как постоянно да се запознаваме с нови хора;
  • Как да създадем безкраен списък с имена;
  • Как да отправим неустоима покана за партньорство;
  • Как да се научим правилно да обработваме възражения;
  • Как ежемесечно да удвояваме своя оборот.


Цените за семинара на Ранди Гейдж в София са изключително атрактивни. За подобен семинар по света билетите струват над 250 щатски долара.

Целта е възможно най-голям брой хора да се докоснат до лектор от този ранг, да получат изключително ценни познания и добият практически умения, приложими в областта на мрежовия маркетинг и директните продажби от този творец на личното благоденствие.

 

Контакти
Организатор на събитието: ВИЗА клуб ООД - www.visa.bg

Телефони : 029641111; 0899991111; 0899904444

Електронни пощи : info@randyinsofia.com 

Покани приятели!
Коментари

Карта с адреса на провеждане

Събитието в социалните мрежи