Здравей! Желаеш ли да влезеш или да се регистрираш?
Български English
Facebook
Класация на българските facebook страници

Посети класацията на http://www.bgfacebook.com

Класация на Българските Facebook СтранициКласацията на българските facebook страници е първият по рода си конкурс у нас, в който могат да вземат участие всички собственици на фен страници във Facebook

Всеки facebook потребител може да гласува за своите любими facebook страници по четирите най-важни критерия за тяхното оценяване: съдържание на страницата, активност на аудиторията, дизайн и визия, както и facebook приложения към страницата.

Всеки от тези четири критерия носи различен бал от точки за крайното класиране на участниците. Балообразуването се осъществява на база гласуванията по специално изработена формула за оценяване (ranking). Формулата е базирана на резултати от проучвания на аудиторията и консултации с експерти в областта на дигиталните маркетинг, реклама и комуникации.

В началото на всеки месец facebook страницата, събрала най-висок бал от точки бива обявена за победител. Експертно жури ще даде своята рецензия за facebook страницата-победител под формата на професионални коментари и съвети.

Надяваме се чрез тази класация да бъдат популяризирани всички стойностни facebook страници в България, които са полезни и интересни за техните фенове и развиват социалната комуникация и дигиталния бизнес у нас.
Вярваме, че Вашата страница е точно такава и тя трябва да участва в този конкурс за да докаже своите качества и да привлече нова аудитория. Сигурни сме, че най-важната оценка за успехът на една facebook страница е подкрепата на нейните фенове, затова именно те ще определят кой ще бъде победителя. Също така сме сигурни, че най-ценната и важна рецензия може да бъде дадена от едни от най-известните български експерти в дигиталната индустрия, които ще са жури в месечните конкурси.

Нека най-добрата facebook страница победи!

Участвайте от тук

Покани приятели!
Коментари

Събитието в социалните мрежи

Кой още ще присъства?

Radomir Rusev
Любомир Стоянов
Иво Илиев