Здравей! Желаеш ли да влезеш или да се регистрираш?
Български English
Facebook
Cleantech BG - зелени технологии
Официален сайт: cleantech.bg
Дата на провеждане: 17.11.2011г. 08:30ч.
Адрес на събитието: София, бул. Цар Освободител №4, хотел България
Program
 

На 17-ти ноември в сърцето на София, в хотел България, ще се проведе уникална конференция Cleantech Bulgaria – Marketplace, Research and Funding за всички, които се интересуват и участват в сферата на чистите проекти и устойчивото развитие. Целта на организаторите, лекторите и участниците в конференцията ще бъде да поставят началото на обединена Cleantech общност в страната ни, която да си съдейства и да се подкрепя във всички начинания, свързани с различните сфери на дейност от обширното поле на зелените проекти.

Вижте програмата и помислете каква е Вашата гледна точка по интересните теми, които ще бъдат поставени в дискусионните панели.

Конференцията си поставя за цел да събере на едно място експерти, мениджъри, институции, НПО, финансови организации и организации в областта на изследванията и научните среди, за да стартира обединяването на всички заинтересовани страни. Създадените контакти на конференцията, а и предстоящите да бъдат тепърва направени връзки, ще могат да бъдат поддържани ежедневно на он-лайн платформата Cleantech Bulgaria.

Ние вярваме, че зелената тема е кауза, която заслужава вниманието от всички гледни точки. Присъединете Вашата гледна точка. Заповядайте на конференцията!

Registration
 

Ще се радваме да отговорим на Вашите въпроси на:

e-mail: info[at]cleantech.bg

tel.: 00359 888 157 238

Oфициален сайт на Cleantech BG

 

Покани приятели!
Коментари

Карта с адреса на провеждане

Събитието в социалните мрежи