Здравей! Желаеш ли да влезеш или да се регистрираш?
Български English
Facebook
Йога нидра – практика в дълбочина
Дата на провеждане: 02.10.2016г. 09:00ч.
Адрес на събитието: Център за цялостна трансформация "Мандала" София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5

Йога нидра – практика в дълбочина

достъпната и действена технология за психическа релаксация, за възвръщане на работоспособността и спокойствието в делника


с Любомир Розенщайн,
автор на книгите
Планетата на щастието“ и „Розовите очила на душата
и основател на Радиото за личностно развитие ChangeWire
radio.changewire.info
Център за цялостна трансформация "Мандала"
София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5
2 октомври, неделя
9.00 – 12.00 ч.

Само когато успяваме да запазим вътрешното си равновесие, можем да продължаваме да управляваме сами живота си – в една все по-непредсказуема и несигурна външна среда. Когато усещането, че нещо в света не е наред и страхът за бъдещето обземат все повече хора, темата за това как да се освободим от тревогата, стреса и нервното напрежение става все по-важна. Йога нидра е универсална практика, която води към спокойствие и душевен мир. 
С помощта на йога нидра можете да изчистите напълно следите от умората, отчаянието, мисловното затъмнение и разсеяността и да постигнете състояние на вътрешна сила, увереност, светлина и спокойствие.

В този интензивен семинар ще практикуваме йога нидра – йогата на съня в продължение на три часа. Стъпка по стъпка ще изследваме отвътре, ще задълбочим знанията си и ще усвоим в детайл може би най-действената съществуваща вътрешна технология за освобождаване от стрес, тревожност и напрежение.

 

Семинарът е подходящ както за хора, които имат опит с йога нидра, така и за съвсем начинаещи !


Всеки отделен последователен етап от йога нидра ще бъде обяснен и практикуван интензивно. Ще бъде поставено ударение на резултата, който се цели с всяка от техниките, както и на възможностите те да се прилагат самостоятелно или в последователност, която превключва психиката от нервност и безпокойство към точност и яснота.

Превърнете йога нидра в част от вашия потенциал да се справяте успешно с предизвикателствата на модерното време!Местата за семинара поради спецификата на практиката са ограничени.
Запишете се още сега!

Записване на телефон 0894 488 809 и info@yogamandala.net,
София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5

Покани приятели!
Коментари

Карта с адреса на провеждане

Събитието в социалните мрежи