Здравей! Желаеш ли да влезеш или да се регистрираш?
Български English
Facebook
Премиера на книгата "Теория и критика на онанизма"
Дата на провеждане: 27.06.2016г. 19:00ч.
Адрес на събитието: София, бул. България 1, НДК, Литературен клуб "Перото"

 

Н. ИЛЧЕВСКИ – СЪС СМЯХ ДА СЕ ПРОСТИМ С ТАБУТАТА!

Заглавието звучи страшно, но на практика това е жестока критика на консумативното общество – казва авторът. Във време в което има фризьорски салони и психотерапевти за домашни любимци, а мъжете се епилират и гримират, е време да погледнем на едно табу и да му махнем кепенците. На фона на гей парадите, войнстващата порноиндустрия и рекламите за запек и газове, това е направо невинна тема – разглеждаща личните занимания на повечето от зрелите хора. При това с много хумор.

След почти 20 годишно писане излиза труд посветен на едно от най-големите човешки табута.  В 9 специални раздела и 66 глави темата за самопосягането е разгледана от всички ъгли – психология, медицина, общество, историческо възникване и дори правни норми.

Голямото достойнство на книгата е, че е написана с невероятно чувство за хумор и е подходяща за всички възрасти над 14 г. – казват от издателството. Първият път, когато четохме ръкописа, бяхме доста смутени, но след първите десет глави, влязохме в темата и започна да ехти смях на залпове.

 

Самият автор определя  труда си като жестока критика към консумативното общество, чийто връх е консумирането на самия себе си. Сатира, почти философски есета за възникването на „пипнозата” (специално измислен термин) и тотална ирония въвеждат читателя в онова нещо, което е познато почти на всеки, но е тотално отбягвана обществена тема. Табуто е толкова голямо, че дори няма вицове на тази тема.

Покани приятели!
Материали за събитието
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Коментари

Карта с адреса на провеждане

Събитието в социалните мрежи

Спонсори на събитието