Здравей! Желаеш ли да влезеш или да се регистрираш?
Български English
Facebook
Завръщането.Африка в моето сърце2
Официален сайт: floransmedia.blogspot.com/
Дата на провеждане: 20.12.2013г. 18:20ч.
Адрес на събитието: Лясковец/Lyaskovets

Здравейте,  имам честта да ви кажа, че излезе 22-рата ми книга със заглавие: Завръщането.Африка в моето сърце2. От тази година нататък вече не мисля да си правя труда да представям всяка своя книга пред публика/кой разбрал-разбрал/. Кардинално решение вземам, но ми омръзнаха тези излишни крачки във вид на тичане за да  осигуря трибуна за себе си и седящи места за слушателите си. Тази ера свърши за мен. Не се извинявам и не се притеснявам, че няма да е удобно на никого-тук не е хотелска верига, а презентиране на книга. Нищо лично! Представянето на книгата ще бъде тук(на 20.12.2013г.) под формата на клип заснет от мен и публикуван за вас. Книгата е посветена на три жени в моя живот и бих искал те да знаят, че ги обичам.

Завръщането.Африка в моето сърце2 е продължение на книгата Африка в моето сърце писана преди 5 години. Тя се роди съвсем естествено, въпреки моето незнание, че ще има продължение. Главния герой Даржан Харч след взаимодействието на своята интуиция с „Повика на вечността“ бе посъветван да се отдаде на медитация и благотворителност. Оттеглянето му от фабриката за кукли, която създаде защото беше роден за това се наложи да я остави на децата си и да се заеме с другата по-важна задача; да пътува, да изследва дълбините на своята душа, да медитира и да разтвори сърцето си за дарение...“

И за да не бъда прекалено разточителен в моите думи към вас ще поместя последния урок в книгата:

Последен урок:

Двата най-важни дни в живота ти са: Денят, в който си се родил и денят, в който си разбрал защо!

Няма значение как те е отгледала майка ти(с много страх и пот), какво е сторил баща ти(нищо или всичко), какво си научил ти, как си успял в живота. Но има значение в какво си се превърнал и каква следа си оставил в сърцата на хората. Ти си тук, за да изживееш, следваш, реализираш и обогатиш света, за да е по-добър от колкото си го заварил...

И запомни, че всичко във Вселената е движение. Нищо не е стабилно, трайно, непроменливо. Само за да се събуди за нов живот под друга форма, в друга светлина..

Благодаря ти, че търпеливо ме изслуша и сподели със света...


                                                                        христо от лясковец

Премиера на клипа!!!

Без да се усетя, на много Красив и Силен празник(Игнажден) съм си позиционирал премиерата на клипа към книгата „Завръщането.Африка в моето сърце2“ (която е продължение на „Африка в моето сърце".

20.12.2013г. е изключителна година за мен като автор и продължавам напред. Приятно гледане!

http://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=3H5DkGRYnu0

Покани приятели!
Коментари

Карта с адреса на провеждане

Събитието в социалните мрежи