Здравей! Желаеш ли да влезеш или да се регистрираш?
Български English
Facebook
Mr. Negotiator с Дерек Арден
Официален сайт: mr-negotiator.com/
Дата на провеждане: 27.02.2014г. 10:00ч.
Адрес на събитието: бул. Цариградско шосе 147, София 1784

Едно обучение за това как да печелите с лека ръка сложни преговори

Английският майстор на преговорите Дерек Арден ще проведе своето първо обучение в България на 27 февруари 2014 в Интер Експо Център, София. Дерек ще разкрие своите техники за успешни преговори и ще покаже:

- как да разберете какво мислят другите чрез техните действия;

- кои са основите на воденето на преговори;

- как да оцените вашия коефициент за интелигентност в областта на преговорите;

- как да увеличите вашите приходи и да намалите на вашите разходи;

Обучението ще завърши с обобщение, сесия за въпроси и отговори и още от инструментите за успех на г-н Преговори.

Богатият опит на Дерек Арден е насочен към подпомагане на другите да създават по-добри идеи, да продават повече на по-висока цена и да подобряват всички свои връзки. Съчетанието от опит в реалния живот и мултуимедийни проучвания на конкретни случаи позволява на Дерек да представя сложни умения по лесен за разбиране начин по време на своите обучения. Неговите въвеждащи лекции, майсторски класове и семинари имат висока образователна стойност, като всички се основават на забавление, съчетано със сериозни намерения. Сериозното намерение е увеличаване на вашите печалби, резултати и самоувереност.

Дерек е автор на книгите „Убедително водене на преговори“, „Забележително презентиране“ и „Разбиране на езика на тялото“. В тях са синтезирани неговото ораторско майсторство, воденето на преговори и работата му като международен бизнесмен в продължение на над 20 години.

Повече информация за Дерек Арден и неговия семинар в България, можете да намерите на сайта на събитието: http://mr-negotiator.com

 

Покани приятели!
Коментари

Карта с адреса на провеждане

Събитието в социалните мрежи