Здравей! Желаеш ли да влезеш или да се регистрираш?
Български English
Facebook
По стъпките на Дракона - презентационни умения
Дата на провеждане: 29.09.2013г. 13:30ч.
Адрес на събитието: София
По стъпките на Дракона - курс по презентационни умения

 

Практически курс, насочен към създаване и усъвършенстване на умения за говорене пред публика. Фокусиран върху старателната подготовка, изграждане на ясна структура на презентацията и въздействие върху всички сетива на публиката.

Курсът “По стъпките на Дракона” дава не само важни знания за възможностите да въздействаме върху другите със силата на своите комуникационни умения, но включва и много практически упражнения, целящи както преодоляването на притесненията на презентатора от излизане пред публика, така и изчистване на грешките при говоренето и държането на сцената и създаването на добри навици в подготовката и в изпълнението на презентацията, които да гарантират успешното постигане на нейните цели.

Вдъхновен от философията на големия кунг-фу боец и киноактьор Брус Лий, курсът “По стъпките на Дракона” внушава увереност, сигурност, спокойствие и гъвкавост. Той създава умения за успешно реагиране на всяка ситуация благодарение на усилени тренировки и ясно поставени цели.

Обучението е насочено към хората, на които често има се налага да представят търговски продукти, да изнасят лекции, да участват в семинари, да водят преговори. Той е изключително полезен и за хората, които искат да се научат да представят успешно себе си и своя бизнес пред другите – например тези, които си търсят нова работа, нови партньори или инвеститори в бизнеса, или тези, които представят пред публика своите продукти или услуги.

Водещ на курса е Майк Рам – лектор и консултант с голям практически опит, човек с богати и разностранни интереси, с опит като бизнес презентатор, вдъхновен оратор, консултант и социално ангажиран човек. В обучението участват и гост-лектори, които са специалисти в своята сфера и обогатяват учебната програма с конкретни практически съвети от своята професионална област. 

Прочетете повече информация за курса "По стъпките на дракона

Можете да видите пълния списък на лекторите на "По стъпките на дракона".

Покани приятели!
Материали за събитието
Коментари

Карта с адреса на провеждане

Събитието в социалните мрежи