Здравей! Желаеш ли да влезеш или да се регистрираш?
Български English
Facebook
Семинар "King of Sales" с Грант Лебьоф

Топ специалистът по продажби в Обединеното Кралство, Грант Лебьоф ще проведе първото си семинарно обучение в България на 21 ноември 2013 година. Грант ще пристигне в София, за да представи нови продажбени принципи и установени техники, чрез които можете да увеличите вашата печалба.

Семинарът на Лебьоф ще се проведе в рамките на един ден и ще състои от 5 сесии, по време на които лекторът ще отговори на въпросите:

- Какви са критериите на купувача, за да извърши покупка?

- Как да използваме социалните и дигитални платформи за продажби?

- Каква е мотивацията на купувача и как да използваме това знание?

- Преходът от икономика на услугите към икономика на преживяването и как да се приспособите?

- Защо да си продавач-консултант вече не е достатъчно и с какво да заменим старите похвати?

Грант Лебьоф е член на The Institute of Direct and Digital Marketing и The Institute of Sales and Marketing Management, а издания като Daily Telegraph, The Independent, The Financial Times, The Daily Mirror и The Sun публикуват статии за постиженията му в сферата на продажбите. Грант е и чест гост на BBC Radio, където дискутира актуални теми от своята обаст.

Първата книга на Лебьоф, Sales Therapy, разкри пред бизнеса една нова и високоефективна философия на продажбите. Като една от най-продаваните книги в Кралството, Sales Therapy бързо попадна в топ 10 на Amazon.com.

Грант се фокусира върху адаптирането към технологичните промени и развитието на онлайн комуникациите, съпровождащи продажбите. За него голяма част от старите продажбени модели са излязла от употреба отживелица, която той замества с иноваторския си подход към темата.

Повече информация за Грант Лебьоф и какво той ще представи на “King of Sales”, можете да видите на сайта на събитието: http://kingofsales.eu/grantleboff

Организатор на събитието е фирмаWeb and Events.

Покани приятели!
Коментари

Събитието в социалните мрежи