Здравей! Желаеш ли да влезеш или да се регистрираш?
Български English
Facebook
Grapevine Awards – награди за вътрешни комуникации
Дата на провеждане: 14.06.2013г. 23:59ч.

Стартира приемът на проекти за участие в третото издание на Grapevine Awards – конкурсът, отличаващ креативността и високия професионализъм на специалистите в областта на вътрешните комуникации в Европа.

Награди за ефективни вътрешни комуникации Grapevine Awards 2013

От 2013г. наградите Grapevine отварят врати за международно участие с нови категории и допълнителни специални отличия.

Крайният срок за подаване на проекти е до 14 юни 2013г.

Организатор на конкурса е Apeiron Academy, част от Apeiron Communication, с подкрепата на първата професионална мрежа на вътрешни комуникатори в България – Клуб Вътрешен Комуникатор.


От 2013г. конкурсът отваря врати за участие на български и чуждестранни агенции и организации. Участието е отворено както за екипи, използващи вътрешен ресурс за изпълнението на проект/ кампания, така и за съвместни проекти на вътрешни екипи и външни агенции.

В конкурса могат да участват проекти/ кампании, насочени към вътрешните публики на една организация, реализирани в периода януари 2012 г. – март 2013 г. Срокът за подаване на проекти за участие в Grapevine Awards 2013 е до 14 юни 2013г.

Тази година конкурсът Grapevine Awards ще приема проекти в пет категории – обновени съобразно развитието и тенденциите в сферата на вътрешните комуникации в Европа:

  1. Вътрешнокомуникационна кампания
  2. Вътрешнокомуникационна програма/ кампания за ангажиране на служителите
  3. Вътрешноорганизационно събитие
  4. Вътрешна медия
  5. Най-добра програма/ кампания на чуждестранен вътрешен екип или агенция  

Участниците в конкурса ще се състезават и за специалните отличия на конкурса, които от тази година са: 

  • Награда за Комуникационен лидер – отличие, което отдава заслужено признание на успешните комуникационни лидери в организациите.
  • Награда за Креативност – за най-изобретателен, нискобюджетен подход за постигане на комуникационните цели във вътрешноорганизационна кампания. 

Проектите в конкурса ще бъдат оценявани от жури, съставено от български и чуждестранни специалисти. Председател на журито на Grapevine Awards 2013 e Кевин Рък – преподавател и консултант с над 20-годишен опит в сферата на ПР, вътрешни комуникации и управление на промяната и създател на квалификационните програми за вътрешни комуникации на престижния британски институт за ПР (the Chartered Institute of PR). 

Пълна информация за конкурса, категориите и условията за кандидатите и проектите можете да откриете в Регламента на конкурса Grapevine Awards 2013 на новия уебсайт на Apeiron Academy.

Победителите в конкурса Grapevine Awards 2013 ще бъдат обявени в края на юни 2013г. по време на петото юбилейно издание на междунaродната конференция за вътрешни комуникации „Успешните комуникации започват отвътре”. Традиционно във фокуса на програмата са някои от най-горещите теми и проблеми за комуникационните специалисти като работодателска марка, ангажираност на служителите, измерване на резултати.  

Сред потвърдилите досега гост-лектори са Ан Пилкингтън, Том Кроуфърд – чуждестранни специалисти с богат професионален опит в държавни и мултинационални компании и организации. По традиция програмата на конференцията включва и участието на гост-лектор от сферата на културата и изкуствата – тази година това ще е диригентът Лучано ди Мартино.


За контакт:

Ясен Ценков

Apeiron Communication

T  02/440 09 80

M  0885 145 875

Е ytsenkov@apeironcommunication.com

Конкурс за ефективни вътрешни комуникации Grapevine Awards 2013

Покани приятели!
Коментари

Събитието в социалните мрежи