Здравей! Желаеш ли да влезеш или да се регистрираш?
Български English
Facebook
Коучинг Лаб 04 (Варна)
Официален сайт: www.equinox-partners.bg
Дата на провеждане: 17.05.2013г. 18:30ч.
Адрес на събитието: ул. Девня 12, Варна

Задава се и първият ни Коучинг Лаб извън София. През май ще се срещнем с всички запалени по коучинга ентусиасти в морската ни столица. А темата е една от любимите ни, по които работим непрекъснато. Всеки ден :-)

Партньорството означава различни неща за различни хора. А дори и различни неща за едни и същи хора... но по различно време. Затова и темата е толкова интересна и вечно актуална. Ще я разгледаме през призмата на Co-Active коучинг подхода и ще се оставим отново да се създаде едно вдъхновяващо и запомнящо се преживяване за всички участници. 

На предстоящия Коучинг Лаб във Варна ще споделим кои според нас са основните елементи на едно успешно партньорство - както в професионалния контекст на коучинг взаимоотношението, така също и в контекста на личните и бизнес отношенията в по-широк план. И също - как да поддържаме и развиваме взиамоотношения, основани на базата на лична отговорност, уважение и съ-зидателност.

Ние сме Гергана и Пламен и това, което ни пали, е работата с хора, които са утремени към разгръщане на автентичния лидер у себе си и които избират да вложат време и енергия в собственото си израстване. Фокус за нас са и създаването на устойчиви и успешни отношения в организациите, които позволяват на хората в тях да открият собствените си таланти и да реализират пълния си капацитет.

За кого: Този коучинг лаб е подходящ за всеки, който желае да изследва темата за партньорството и партньорските взаимоотношения във всички аспекти на живота, за професионалисти от различни области, мениджъри, собственици на бизнес, коучове и коучинг ентусиасти.

Кога: петък, 17.05.2013
Къде: Бизнес Хотел Аквазала "Нимфа", ул. Девня 12, гр. Варна

Програма:
18.30 - 19.00 - Посрещане и настаняване
19.00 - 19.10 - Представяне на инициативата "Коучинг Лаб"
19.10 - 20.00 - Презентация и разговор с Гергана Павлова и Пламен Петров
20.00 - 20.15 - Почивка
20.15 - 21.30 - Рефлексия, дискусия, нетуъркинг

Такса участие: 35 лв. (с предварително записване)

Покани приятели!
Материали за събитието
Коментари

Карта с адреса на провеждане

Събитието в социалните мрежи