Здравей! Желаеш ли да влезеш или да се регистрираш?
Български English
Facebook
Десет навика за върхова продуктивност
Официален сайт: webfaceconsult.com
Дата на провеждане: 20.09.2011г. 12:00ч.
Адрес на събитието: До 20 Септември, 25% отстъпка с промо-код: classpromo
Десет навика за върхова продуктивност

Ежедневието ни обикновено е изпълнено с напрежение. Имаме много работа и задачи – служебни, лични, семейни. Опитваме се да наваксаме с графика, но времето никога не достига, винаги нещо изостава и всяко отлагане ни създава стрес и недоволство, както у самите нас, така и у нашите колеги, приятели и семейство.

Ако сте от тези личности, които тичат от среща в среща с два телефона в ръка и органайзер/лаптоп/таблет под мишница или просто усещате, че ви е необходимо да подобрите продуктивността си и да вършите повече неща с по-малко стрес, мисля, че ще новото обучение на Webface Consult – “Десет навика за върхова продуктивност” – ще бъде много полезно за вас. Всъщност, съм сигурен, че ще ви хареса.

За курса

Десет навика за върхова продуктивност” е онлайн видеокурс, който представя една система, изпитана многократно в практиката и позволяваща значително увеличаване на продуктивността и съответно – намаляване на стреса.

Модули

Основните модули в курса са:

  1. Силата на навиците. Основни моменти при изграждането на позитивни навици за автоматизирано направление на нашето поведение и живот.
    
  2. Десетте навика за върхова продуктивност. Последователно, в десет поредни видеосесии, са представени навиците, чието усвояване – един по един – ще подобри качеството ви на живот и ще повиши продуктивността ви няколко пъти. Към този модул от курса са представени и три видеодемонстрации на най-добрите софтуерни системи за управление на времето и задачите – какво представляват и как се използват.
    
  3. Обобщение. Сумиране на есенцията от курса за удобно преглеждане.
    
  4. Практически задачи. Представени са десет блока от упражнения/практики, които да бъдат използвани при усвояване на десетте навика за върхова продуктивност.
    
  5. Ресурси. Специални линкове със сайтове за повече информация по темата.

За вас ли е този курс?

Ако принадлежите към една или повече от дадените по-долу групи хора, този курс ще бъде изключително полезен за вас:

  • Мениджър – от което и да е управленско ниво
  • Креативен специалист – дизайнер, журналист, програмист
  • Блогър
  • Специалист по маркетинг и продажби
  • Секретар/ка
  • Ръководител проекти
  • Координатор
  • Консултант

Предимства и ползи

Запознаването с “Десет навика за върхова продуктивност” и усвояването на практическите упражнения, ще бъде полезно за вас с това, че:

  • Стресът ви ще намалее и ще се чувствате много по-спокойни в работата и в ежедневието си.
  • Ще постигате много повече и по-добри резултати.
  • Работата ще ви “спори”.
  • Все по-често ще чувствате удовлетворение, вместо притеснение.
  • Ще възвърнете контрола върху работата и живота си.

Усвояването дори на само един от навиците, представени в тази система забележимо ще повиши качеството ви на живот, ще намали стреса и ще ви помогне да се наслаждавате много по-пълноценно на всяка минута от деня и да постигате повече резултати с по-малки, но добре управлявани усилия.

Цени и оферти

Ако желаете да се включите в курса, можете да го направите на цена от 96 лв с ДДС. Достатъчно е да кликнете върху даденият по-долу бутон и да попълните и изпратите поръчка към нас.

Ако искате да спестите 24 лв, кликнете на бутона (или на този линк) и във формуляра за заявка въведете промо-код classpromo. Така ще можете да получите курса на специална цена от 72 лв с ДДС. Промо-кодът е валиден до 20 септември 2011 г.

Включи се в курса

 

Покани приятели!
Материали за събитието
Коментари

Събитието в социалните мрежи