Здравей! Желаеш ли да влезеш или да се регистрираш?
Български English
Facebook
“Практични финанси за стратегически решения”
Официален сайт: www.thebusinessinstitute.eu
Дата на провеждане: 13.02.2013г. 18:00ч.
Адрес на събитието: ул. Златен рог 16

През февруари в Business Lab ще се занимаваме с въпроса как финансовият анализ може да бъде полезен за вземане на стратегически решения, например за бъдещето на една или друга бизнес линия.

Имаме реален казус – от TBI Info и неговия управител Юлиян Маслянков. Той касае стратегическо решение как да бъдат преструктурирани бизнес линиите на компанията с цел растеж и рентабилност.

 Казусът ще решаваме с методология, която е част от Академията по финанси за нефинансови мениджъри на The Business Institute. Обичайно, публиката – в ролята на “Любопитните”, ще има активно участие.

 Заповядайте на 13 февруари от 18.00 ч. в Business and Networking Club на ул. Златен рог 16, ет.2.

 Входът е 15 лв. до 12 февруари. В деня на събитието цената ще е 20 лв. Местата са ограничени поради интерактивния характер на събитието.

Запазете своето място сега: http://sabitie.bg/event/285


 Kaзусът

 

TBI Info управлява портфолио от различни бизнес линии – внедряване на софтуерни системи за бизнеса, поддръжка на специализирани информационни системи и консултантски услуги в сферата на ИТ, outsorsing/leasing на служители в ИТ сферата.

 Мениджмънтът на компанията е пред решение как да преструктурира операциите на съществуващите бизнес линии, така че да може да генерира растеж и да повиши рентабилността си.

 “Пътеката” за решаване на казуса започва от финансов анализ на всяка от бизнес линиите. “Инструментите” затова са част от Академията по финанси за нефинансови мениджъри на The Business Institute.


Ролите:


В ролята на "Проблемен" ще бъде Юлиян Маслянков – управител на TBI Info.

Екипът на “Експертите”, които ще дават съвети, ще научите на място.

А вие, “Любопитните” ще участвате заедно с фасилитаторите експертите в решаването на казуса.

Фасилитатори на събитието ще бъдат Светлан Станоев, Старши фасилитатор “Финанси и стратегия” в The Business Institute и Георги Миленчев от Софийска Бизнес Общност.

Очакват ни много интересни 3 часа изпълнени с провокативни въпроси и интересни дискусии.

Запазете своето място сега: http://sabitie.bg/event/285

 

Покани приятели!
Материали за събитието
Коментари

Карта с адреса на провеждане

Събитието в социалните мрежи