Здравей! Желаеш ли да влезеш или да се регистрираш?
Български English
Facebook
Конкурс Ideal Standard Баня на годината 2012
Дата на провеждане: 04.02.2013г. 09:00ч.

Конкурс Ideal Standard Баня на годината

Участвай в конкурса Ideal Standard Баня на годината 2012!

В търсене на идеалната баня, Ideal Standard търси най-добрите дизайнерски решения.

 

УЧАСТИЕ

До 4 февруари 2013г. е отворена регистрацията за участие в конкурса Ideal Standard Баня на годината 2012. Деветото издание на конкурса приема за участие авторски 3D проекти на бани, създадени с предлаганите от марката Ideal Standard продукти.  В него могат да участват студенти и млади професионалисти, с квалификация и опит в областта на интериорния дизайн и архитектурата, продуктов дизайн, пространствен дизайн, инженерен дизайн, индустриален дизайн, приложни изкуства. Заявките за участие - индивидуални и колективни, се приемат на сайта на конкурса Banianagodinata.com.

 

ДВЕ НОВИ КАТЕГОРИИ

Темата „В търсене на идеалната баня” олицетворява философията на Ideal Standard като привлича вниманието на участниците върху проектирането на цялостни решения за баня, предназначени за конкретни хора – създаване на идеалната баня, която е направена специално за някого, по начин, който го кара да се чувства удобно и приятно всеки ден. Участващите 3D проекти ще се състезават  в две категории от жилищен интериор„Идеалната баня за моето семейство” (баня до 15 кв.м.) и „Моята баня – това съм Аз!” (баня до 8 кв.м.).

Предизвикателство към участниците е освен да проектират идеалната баня, да представят образа на семейството или индивидуалиста, които я използват.

ТВОРЧЕСКО ЖУРИ

Конкурсните заявки ще бъдат оценявани от творческо жури в състав от изявени професионалисти в областта на дизайна и архитектурата, под председателството на Ахим Пол от водещото дизайнерско студио Artefakt - партньор на Идеал Стандарт Интернешънъл в над 90 проекта за последните 10 години. Членове на журито са: арх. Албена  Владимирова-Андреева, арх. Пенка Станчева, Величко Великов (CHERGA), Владислав Василев (DIBLA), Мариана Китанова (арт-директор на сп. „Наш дом”). Почетен член на журито е Лазар Лазаров - търговски директор за Клъстър България на Идеал Стандарт Интернешънъл.

ОЦЕНЯВАНЕ

Номинирани и наградени ще бъдат тези кандидатури, които отговарят на посочените изисквания и критерии, определени от творческото жури и организаторите от Идеал Стандарт – Видима АД. Форматът поставя пред участниците предизвикателството на неограниченото въображение, творческо използване на продуктите с марка IdealStandard и отваря възможности за нетрадиционни и оригинални хрумвания – елементи, които са заложени и в критериите за оценка.

НАГРАДИ

Победителите в двете конкурсни категории, определени от творческото журище получат приза „Ideal Standard Баня на годината 2012”, ще бъдат наградени с посещение на специализираното изложение за дизайн "100% Design 2013" в Лондон и с допълнителни награди от организаторите и медийните партньори на конкурса.
Всички номинирани участници също ще получат награди.
 
Традиционно своята баня-фаворит ще могат да изберат и интернет потребителите в официалния сайт на конкурса Banianagodinata.com. Избраниците на публиката в двете конкурсни категории ще получат приза „Ideal Standard Баня на публиката 2012”, ще бъдат наградени с пропуски за събитията на Sofia Design Week 2013 и Sofia Architecture Week 2013 и с допълнителни награди от организаторите и медийните партньори на конкурса.  

МЕДИЙНИ ПАРТНЬОРИ

Официални медийни партньори на конкурса са сп. „Наш дом”, „Едно – платформа за изкуства, култура и начин на живот”, в-к „Строителство Градът” и „Градът Медиа груп”, Banispa.com, Jobtiger.bg и Jobtiger.tv, Dir.bg.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ И УЧАСТВАЙ

Пълна информация за конкурса Ideal Standard Баня на годината 2012, включително информация за конкурсните категории, условия за участие, график и награден фонд, е публикувана на официалния уебсайт на конкурса - Banianagodinata.com.

 

КОНТАКТИ

За въпроси, свързани с конкурса, пишете на concurs@banianagodinata.com


ОЧАКВАМЕ ВИ:

banianagodinata.com

blog.idealstandard.bg

idealstandard.bg

Ideal Standard Баня на годината във Facebook

Banianagodinata в Twitter

Banianagodinata в YouTube

 

Покани приятели!
Коментари

Събитието в социалните мрежи