Здравей! Желаеш ли да влезеш или да се регистрираш?
Български English
Facebook

Caffe latte, Latte, Macchiato, Cappuccino

javascript icon

Хей, нашата система установи, че има забрана за изпълнението на JS (JavaScript) на страниците. За да може твоя браузър да показва правилно нашите страници, те съветваме да разрешиш ползването на JS на територията на сайта.

Моля, влез като потребител за да докладваш файла.
Нямаш акаунт? Регистрирай се чрез Facebook

Моля, влез като потребител за да добавиш коментар.
Нямаш акаунт? Регистрирай се чрез Facebook

Моля, влез като потребител за да оценяваш коментари.
Нямаш акаунт? Регистрирай се чрез Facebook

Моля, влез като потребител за да оцениш файла.
Нямаш акаунт? Регистрирай се чрез Facebook

Моля, влез като потребител за да докладваш коментари.
Нямаш акаунт? Регистрирай се чрез Facebook

Моля, влез като потребител за да добавиш файла към любими.
Нямаш акаунт? Регистрирай се чрез Facebook

Избери размер и цветова схема, след което постави кода в сайта си.

Страница 1

Caffe latte, latte, macchiato, cappuccino... what does it all mean?

Страница 2

Pretty much all those names are Italian words. Espresso coffee started in Italy which is why you often see signs with the words Italian coffee served here. Even though most people think that those words mean the coffee is from Italy.

Страница 3

We can explain most of the meanings of the actual words but we think it is more important to explain the differences. Please know that there is no standard. There is no coffee standards book that needs to be followed. No judge walking around coffee shops handing out penalties for not doing it 'right'. It is your coffee business and you can serve the drink however you feel like it. Competitions have rules of course, especially for the espresso and the cappuccino.

Страница 4

The two most popular drinks are the cappuccino and the latte. Latte can mean many things though! Cappuccino is usually a mixture of espresso, milk and foam. Some say it's a thirds of each. Personally I think that doesn't add up as most people will serve cappuccino in at least a 6oz cup which means it would have 2oz of espresso, quite strong. A 12oz cappuccino would then have 4oz of espresso.

Страница 5

Some people like a dry cappuccino which means it has lots of foam, maybe half the cup. Others prefer a wet cappuccino meaning it has less foam and more milk. At Limini we believe that a cappuccino should be a mixture of espresso, milk and foam from the start to the finish. This means the foam needs to be very silky and smooth and should stay on top of the drink for a long time. Texturing the milk correctly is therefore very important. We also think that a cappuccino should not be milky, you want to taste the coffee. The cup size is very important as it determines the ratio between milk and espresso, we serve cappuccinos in 6oz cups.

Страница 6

It is said that a cappuccino should not be made too hot. In a way we agree with that although the customer is the one drinking it so if the customers prefers it hotter we will serve it hotter.

Страница 7

A

Изтегли целия текст като TXT файл

Информация

Gia Monroe Добавил:  Gia Monroe

Дата:  16.09.2014 18:32 Видян:  1082

Свален:  4 Рейтинг:  няма гласове

Категория:  Кулинарни

Eтикети: 

Лиценз: 

Преди теб прочетоха

Мария Божковска

регистрация за:
SUPERлятна академия 2017 ↴

⇝   30 юни ⦿