Здравей! Желаеш ли да влезеш или да се регистрираш?
Български English
Facebook

БГ кухня

javascript icon

Хей, нашата система установи, че има забрана за изпълнението на JS (JavaScript) на страниците. За да може твоя браузър да показва правилно нашите страници, те съветваме да разрешиш ползването на JS на територията на сайта.

Моля, влез като потребител за да докладваш файла.
Нямаш акаунт? Регистрирай се чрез Facebook

Моля, влез като потребител за да добавиш коментар.
Нямаш акаунт? Регистрирай се чрез Facebook

Моля, влез като потребител за да оценяваш коментари.
Нямаш акаунт? Регистрирай се чрез Facebook

Моля, влез като потребител за да оцениш файла.
Нямаш акаунт? Регистрирай се чрез Facebook

Моля, влез като потребител за да докладваш коментари.
Нямаш акаунт? Регистрирай се чрез Facebook

Моля, влез като потребител за да добавиш файла към любими.
Нямаш акаунт? Регистрирай се чрез Facebook

Избери размер и цветова схема, след което постави кода в сайта си.

Слайд 1

Българска кухня
Специфичното при неяредактирате стила на Щракнете, за да е,че повечето продуктиподзаглавията в образеца .се обработват топлинно едновременно,защото в миналото домакинствата не са разполагали с фурна.Друго характерно е консервирането на меса,зърнени храни и зеленчуци,също и подправки от билки
8/7/13

Слайд 2

Ще ви представя две ястия
Телешко

с вино в тенджаре под налягане

8/7/13

Слайд 3

Продукти
 700

гр.телешко месо от плешка или друга част  500 мл.червено сухо вино  100 гр.бекон  200 гр.гъби  4 глави лук  5 скилидки чесън  2 домата,50 гр.масло  1с л кафява захар,1с л зехтин  1 дафинов лист,черен пипер и сол на вкус
8/7/13

Слайд 4

Приготвяне
 Гъбите

ако са дребни оставете цели или нарежете

на едро  Скилидките чесън оставете цели  Доматите нарежете на четири или на шест парчета  В дълбок съд с разтопено масло и зехтина запържете бекона до златисто  Добавете место и запържете до златисто от всички страни
8/7/13

Слайд 5

Продължение на Приготвянето
       

С решетъчна лъжица извадете в чиния В същата мазнина запържете лука,чесъна и гъбите Добавете кафява захар и разбъркайте Посолете подправете и върнете месото и бекона Добавете брашното и разбъркайте добре Прехвърлете в тенжарата и залейте с вино Ако то не покрива месото полейте бульон или вода Течността трябва да е на нивото или малко по
8/7/13

Слайд 6

Завършека на Приготвянето
 Най

отгоре сложете резаните домат без да ги разбърквате  Затворете с капака и след,като заври варете 2030 минути  Раздрусвайте леко от време на време да не загори  Варете на средна степен на котлона  След като отворите капака според инструкцийте за използване тенжара под налягане разбъркайте

8/7/13

Слайд 7

Сервиране:Сервирайте ястието по желание с варени картофи или

8/7/13

Слайд 8

А сега ще ви представя и десерта
Маслен

ванилов кекс

8/7/13

Слайд 9

Необходими Продукти
250гр.меко масло 4 големи яйца 300гр.пудра захар 310гр.брашно 1ч л бакпулвер 1 капсула ванилова есенция Щипка сол За глазурата Бял гланш или захарна

Изтегли целия текст като TXT файл

Информация

Krisi Bojkilova Добавил:  Krisi Bojkilova

Дата:  07.08.2013 18:04 Видян:  2051

Свален:  32 Рейтинг:  няма гласове

Категория:  Кулинарни

Eтикети:  няма

Лиценз: 

регистрация за:
SUPERлятна академия 2017 ↴

⇝   30 юни ⦿